Hvorfor? Til hvem? Hvad?

Jeg er ikke ude på at sælge noget.
Jeg ønsker ikke at overbevise nogen om noget.
Jeg har ingen intentioner om at underholde.
Jeg kan ikke lide at tiltrække opmærksomhed.

Det eneste jeg virkelig gerne vil, er at skrive som mig.

Jeg har hele mit liv følt mig anderledes og alene med min måde at se verden på, og jeg oplever sjældent at andre spejler mig. Her på bloggen øver jeg mig i at give det bedste af mig selv uden tanke på hvad andre måtte tænke og mene. Med tiden er Jannes sted blevet det sted i verden hvor jeg føler mig mest hjemme.

Jeg skriver til dig der har lyst til at læse med her for din egen skyld. Dig som vælger at følge med fordi du selv får noget ud af indholdet. Om der er nul, én eller tusind der læser med, er ikke vigtigt for mig.

Gevinsten for mig selv ved at skrive er at det fremkalder noget nyt. Noget indhold som befinder sig lige uden for min bevidsthed, og som jeg prøver at kalde på og komme i dialog med. Det er ikke altid lige dybt og seriøst, men det handler stort set altid om noget jeg har fornøjelse af at tænke over og er nysgerrig efter at se om jeg kan ordne, erkende eller forstå lidt bedre.

Jeg kan ikke love at alle indlæg er lige interessante. Denne blog er som en meget lang tv-serie: Det er måske både uforståeligt og ligegyldigt at hoppe ind og læse et enkelt afsnit, men for den trofaste læser tror jeg der udfolder sig en større fortælling afsnit for afsnit.

Jeg kan heller ikke love at du altid bliver i godt humør af at læse med, for temaer som nedtrykthed, angst og skam er mine uhelede traumers udtryksformer, og de går som en rød tråd gennem både bloggen og mit liv.

Men jeg kan love at jeg gør mig umage for at skrive som mig.