Svømning

Ved et søbad ved Lillebælt med strøm, tang og dybt vand lærte min mor mig at svømme og sendte mig til svømmeundervisning hele skolesommerferien igennem de første år af folkeskolen. Senere fik byen en svømmehal som jeg besøgte flittigt som både klubsvømmer, klubhjælpeinstruktør og helt privat sammen med vennerne bare for sjov. Siden har jeg været særdeles glad for vand, og jeg har svømmet regelmæssigt og undervist i svømning på alle niveauer gennem stort set hele mit voksne liv.

Jeg føler mig "rigtig" når jeg er i vand. På det sidste er åbent vand-bacillen gået mig i blodet, og jeg svømmer sammen med svømmemakkere i både fersk- og saltvand fra forår til efterår.🌊 Her er et link til blogindlæg om svømning .. eller andre anledninger til vandglæde :-).

Hvis du ønsker at arbejde med din svømning, kan jeg være din mentor og makker i vandet.

Vil du gerne sætte fokus på din teknik i en eller flere stilarter, er det bedst vi tager i svømmehallen - uanset om du er begynder eller øvet eller et sted midt imellem.

Er du derimod allerede en habil crawlsvømmer og har et ønske om at gøre dine første, grundlæggende erfaringer med at svømme i åbent vand sammen med en sikker makker, hopper jeg gerne i våddragten og svømmer med dig i Øresund (kun maj/juni - september, brrr ...).

--
Anden baggrund:
  • Jeg er uddannet folkeskolelærer (inkl. svømmelærerprøven) med idræt som linjefag. 
  • Jeg har som ung klubinstruktør gennemført en grunduddannelse som svømmeinstruktør (DGI, 100 timer) og deltaget i kurser via DGI og Dansk Svømmeunion i både svømning og aqua fitness. 
  • Jeg har i embeds medfør taget både bassinlivredderprøven og erhvervslivredderprøven flere gange end jeg har tal på, og jeg har gennemført et kursus i udvidet førstehjælp i forbindelse med tidligere ansættelse som livredder. 

Videoen er optaget af Ellen Stahl Garne som jeg skylder alt hvad jeg ved om svømning i åbent vand.