6. april 2018

Sårbarhed = power

Hør bare Bogselskabet 5 hvor Renée Toft Simonsen fortæller om sin bog om at være kvinde i overgangsalderen:

https://www.dr.dk/radio/p4/bogselskabet/bogselskabet-5#!00:00:00


2 kommentarer:

Liv Davids sagde ...

Jeg ret vild med den skønne, kloge Renée. Jeg har lige købt bogen, og jeg er næsten færdig med den. Jeg er taknemmelig for hendes forsvar for sårbarheden og den modne kvinde. Jeg er ikke så hårdt ramt med hedeture, men jeg gider ikke skjule at jeg er hot. Det ene øjeblik fryser jer, og det i næste gisper jeg til drengene:
“Åbn lige vinduet, jeg har hedetur”
Er jeg så heldig at være alene,så ryger blusen af ;-)
Jeg har brug for plads til sårbarheden, på flere planer, og i dag har jeg omfavnet et elsket gammel fyrretræ her på Pærestien som vi er nødt til at fælde.
Tak for din blog.

Janne Møller sagde ...

Jeg har reserveret bogen på biblioteket, og selvom jeg er nr. 13, suk, når jeg garanteret at læse bogen inden jeg er færdig med den her hotte overgang ;-)!
Jeg har fundet ud af at tørklæder og sjaler er smarte på mere end én måde, for så kan man nemt og hurtigt regulere temperaturen. Jeg får pip af at tage tøj af og på en million gange om dagen!
At fælde træer, det er nogle gange et nødvendigt, men aldrig fornøjeligt onde i min verden. Godt du fik taget ordentligt afsked med den gamle fyr :-).
Og tak tilbage for din kommentar ;-).

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.