4. marts 2018

Fridag 6

Da jeg havde pakket alle mine ting, var jeg helt flov over hvor meget jeg ejer. Det er jeg måske stadig, men nu er flovheden blandet med forundring over hvor lidt alt det jeg ejer, fylder mit nye sted. Alt er virkelig relativt.

For første gang i mit liv skal jeg fylde et meget stort rum ud, og jeg kan konstatere at opgaven er vildt svær og at jeg ikke aner hvor jeg skal starte eller ende. Sammenlignet med hvor god jeg er til at få indrettet små rum funktionelt og hyggeligt med hvad der nu lige er til rådighed, og stille mig tilfreds med lidt, så er jeg da helt ude på dybt vand her.

Nu skal man jo passe lidt på med underlige overførsler mellem praktiske anliggender og indre mekanismer, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke på om jeg generelt har et problem med at fylde noget. Hø. Det her bliver virkelig en øvelse!

2 kommentarer:

Liv Davids sagde ...

Tillykke med din nye lejlighed, jeg håber du kommer til at trives godt der. Du er så god til at indrette dig med hvad du nu har, så jeg er sikker på det bliver godt.


Janne Møller sagde ...

Tak, Liv, for pæne ord. Med tiden skal det nok blive godt, men det er sværere end jeg troede at få lidt til at fylde meget ;-).

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.