8. marts 2018

8. marts

Èt resultat af frigørelsen er at de kommende generationer siger for eksempel:

"Der er ligesom ikke forskel på piger og drenge",
"Piger er ikke mindre værd end drenge" og 
"Det har ingen betydning om man er dreng eller pige"

.. og mener det!


Jeg ved selvfølgelig godt at den her video fra Finansforbundet i Norge er lavet efter alle kommunikationskunstens regler, men alligevel .. prøv at se på deres kropssprog hvor meget de her skønne unger vrider sig da de får at vide i både slik og tale at deres arbejdes værdi afhænger af deres køn.

Et andet, mere luftigt resultat er for eksempel at vi som både som samfund og individ får adgang til mange flere ressourcer fordi der ikke bliver lagt et låg af androcentrisme og/eller fordomme om hvilke egenskaber mænd og kvinder besidder hver især, på den udfoldelse der er mulig for hvert enkelt menneske.
 


Citatet fra i går var forresten fra denne her artikel: www.kristeligt-dagblad.dk/menneskerettigheder/10-staerke-citater-af-kendte-kvinder som også indeholder andre stærke og kloge udtalelser.


2 kommentarer:

Lotte, Langsom sagde ...

Wow, Janne... Der kom jeg sgu til at tude! Undskyld jeg bander, men hvor bliver det bare ... tydeligt...

Janne Møller sagde ...

Ja, Lotte, :-). Af børn og fulde folk ... (Jeg håber selvfølgelig at finansforbundets redelighed er intakt og at der ikke er klippet alt for meget i det her, for stærkt er det :-)).

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.