26. februar 2018

Strøtanker

Det er lidt sjovt at tænke på at hvis det havde været i de gode gamle dage her på stedet hvor jeg kun skrev når jeg følte mig (særligt) inspireret, så havde I læsere måske ikke haft nogen anelse om hvor meget kaos der har været i mit liv de sidste 7 uger, men måske bare kunnet læse at jeg boede ét sted, og - vupti! - så pludselig et andet sted. Ingen mellemregninger, ingen drama. Kun kold kontrol.

Jeg har ingen ide om om det er godt eller skidt at jeg har indført mit et-indlæg-hver-dag-klokken-21-dogme, men det virker rigtigt for mig. For det første er det en stimulerende og inspirerende udfordring at skulle producere et indlæg og dermed blive nødt til at stikke fingeren i jorden, eller rettere i kødet på mig selv hver eneste dag. Og for det andet kan jeg lide det vægtæppe der stille og roligt vokser frem. De enkelte dages indlæg er måske ikke en skid interessante. Men tilsammen danner de en helhed som jeg kan finde og genkende mig selv i, og det kan jeg godt blive helt stolt over, i et lyst øjeblik.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.