10. februar 2018

Hammer og ambolt

Mads & Monopolet i dag. Der er en mand der har skrevet ind fordi han er træt af at kvinder ikke er interesserede i ham som kæreste, men kun som en lyttende og forstående ven. En tilsyneladende empatisk og omsorgsfuld mand. Asger Aamund siger noget om at han er for lidt hammer og for meget ambolt, og at han bliver en veninde med bukser på.

Så er det lige det går op for mig at hvis jeg følger Asgers tankegang, er jeg for meget hammer og for lidt ambolt og bliver en (arbejds)kammerat med kjole på.

Og hva' så?

Jeg tror simpelthen ikke på at ens fysiske køn har noget som helst at gøre med hvilke personlige egenskaber eller talenter man i øvrigt har. Og jo hurtigere vi holder op med at tro det, jo bedre et sted bliver verden at være for rigtig mange mennesker.

Og til manden der var for meget ambolt: Måske skal du bare vente på at du møder en kjoleklædt hammer. De er måske sjældne, men de findes.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.