28. februar 2018

Fridag 2

Hvis nogen ikke ved hvor meget det larmer når to tømrere lægger nyt parketgulv i en stort set tom betonlejlighed, så kan jeg fortælle at det larmer så meget at man bliver blæst i eksil for eksempel på sit nye bibliotek (som måske også er ens gamle bibliotek, i hvert fald hvis man ligesom jeg er flyttet tilbage til ghettoen hvor jeg boede engang). Ophold udendørs er ikke rigtigt nogen mulighed i dag hvor det er så helt vildt koldt at jeg har taget en hue i brug som jeg engang har fået i Norge og aldrig brugt siden dengang deroppe i fjeldet.

Om lidt holder tømrerne formentlig fyraften, og så går jeg hjem og prøver at holde lidt indflytterferie. Jeg tager noget klorin til badeværelset og noget pålæg til en rugbrødsmad med på vejen. Og så har jeg en ikea-reol der skal samles. Det skal nok blive en fest.

Og apropos fester. I går var jeg heldig at holde én i ikea og i dag én i Lyngby. Det går nok altsammen, så længe jeg ikke skal foretage den her ørkenvandring af en flytning helt alene.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.