11. februar 2018

Bogmærke

Jeg har læst Af den anden verden færdig i dag mens jeg på samme tid gennem vinduerne kunne se sneen falde i store totter og høre den vildeste fuglesang. Det var mærkeligt. Men bogen har været mageløs fra start til slut. 

Jeg har også afleveret den på biblioteket her til aften og dermed indkasseret en kæmpebøde. Jeg tilgiver mig selv for at have haft lidt svært ved at koncentrere mig og været usædvanligt længe om at blive færdig. Der er lidt undtagelsestilstand i mit system lige nu hvor jeg venter på endelig at kunne komme ud over stepperne med det flytteri, og jeg forsøger blot at rumme alle bevægelser i mig mens dagene går og det bliver tid til handling. 

Nu ligger mit bogmærke klar på næste projekt. Jeg har heller aldrig læst noget af Vigdis Hjorth før, men det er som om norske forfattere kaster deres bøger ind på mit bord og kræver min opmærksomhed. Ørstavik, Wassmo, Sandel/Fabricius, Broström Knausgård, Espedal, Jacobsen, Fosse og nu Hjorth .. jeg ved ikke hvad det skal betyde, måske ingen verdens ting, men jeg samler dem i hvert fald op så godt jeg kan, og kan ikke mindes at være blevet skuffet. Vi må se med den her ..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.