1. februar 2018

!Lige præcis! Jeg ved godt hvad jeg drømmer om (altså ikke om natten, men i vågen tilstand forstået som hvad jeg ønsker mig eller ville synes var den bedste situation på et område i mit liv). Men så længe jeg ikke har nogen ideer til eller planer om hvordan jeg kan realisere en sådan drøm, er det ikke værd at snakke om. Sådanne drømme kan være en fin inspiration eller i sjældne tilfælde et sjovt tidsfordriv at fordybe sig i, men kun helt privat og mellem mig selv. Der er ellers ligesom ingen grund til at bruge energi på at snakke om drømme jeg ikke har mulighed for eller vilje til at realisere. Synes jeg.

Jeg er tit blevet udfordret på det her område. Af venner og af min tidligere terapeut, som har kaldt mig en håb-løs pessimist i tilfælde hvor jeg selv syntes jeg var en ret kompetent realist. Jeg vil endda gå så langt som til at påstå at jeg er i stand til at se optimistisk på de muligheder jeg reelt har. For det meste, i hvert fald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.