1. januar 2018

Fortsættelsen

"Ærlighed er også kærlighed", er der en eller anden som jeg ikke ved eller husker hvem er, der har sagt. Det har jeg tænkt længe over. Jeg har altid haft en fornemmelse af at min ærlighed, inklusive min oprigtighed og autenticitet, var en egenskab hos mig som gjorde mig til et monster i andres øjne, muligvis fordi andre ofte ikke kan lide det de møder, når jeg er ærlig.

Sådan forholder det sig måske virkeligt. Og måske er det noget jeg forestiller mig at andre tænker fordi en del af mig selv ikke kan lide en anden del af mig selv. Det er aldrig helt til at vide med den slags. Men når alt kommer til alt: I mine egne øjne er min ærlighed noget nær det bedste og i en vis forstand også det kærligste jeg har at give, og jeg vil fortsætte med at forfølge og forfine den egenskab frem for at fravige og nedtone den. Take it or leave it.


Billedet er lånt her.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære Læser
Kommentarer skrevet i feltet herunder er offentlige og kan læses af alle der besøger bloggen. Hvis du foretrækker at sende din kommentar i en privat besked, kan du skrive til jannessted@gmail.com eller m.me/blogjannessted.