onsdag den 7. januar 2015

Godt, vådt nytår :-)

Her, en uge efter nytår, kommer et ønske om godt nytår til jer der kigger med her. Må I få et år med mange og skønne oplevelser med og i vand, på præcis den måde I kan lide det.

Jeg afsluttede 2014 med at vinterbade for allerførste gang i mit liv. Det var en så sjov, sanseligt stimulerende og livsbekræftende oplevelse, at jeg bare drømmer om at gøre det igen. Jeg bor langt fra saltvand, men tæt på ferskvand, og det tænker jeg også kan bruges, selvom smagen af saltvand er noget af det bedste jeg ved. Nu eller på sigt leder jeg efter en makker der vil dele de kolde, våde oplevelser med mig på regelmæssig basis ved Furesøbad - sig til hvis du kunne tænke dig at være den makker.

Tusind tak til min veninde, som tog initiativ og opfordrede til turen og sørgede for alt det praktiske, så jeg bare skulle sørge for at være klar i sindet til udfordringen. Her er et fint efter-billede, også fra hendes hånd - jeg var præcis så glad som jeg så ud:


Og jeg begyndte 2015 med at svømme i Øresund sammen med andre naturvandshungrende svømmere den 1. januar. Kun 100 meter eller mindre, tror jeg vi svømmede, på lavt vand og iført skiundertøj under våddragten, hue under badehætten og strikkede fingervanter i gummihandsker på hænderne. Det var koldt for ansigtet, og jeg har aldrig svømmet polocrawl med så stor fornøjelse som de første meter på denne tur, men det gik over, og så var vandet sådan set skønt. Virkelig. Tusind tak til jer jeg svømmede sammen med - med sådan en indvielse kan det kun blive et godt åbent-vand-svømme-år!

Nu venter der et helt nyt år forude med både salt-, fersk- og klorvand. Det sidste fylder mest lige nu, og det er fint og helt som det skal være. Jeg glæder mig hver dag over at dele indendørs vandoplevelser med alle jer gode mennesker jeg møder her - også tusind tak til jer!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar