mandag den 23. april 2012

Øjebliksnote nr. ?

Jeg hænger i, på og ved. Med neglene. Og minder mig selv om at jeg er en overlevende og overlever.

Nu flytter jeg midlertidigt ud af mit værelse, så en fransk skoleelev kan få et sted at sove og slappe af den næste uge. Jeg vil starte med at tage mit svømmetøj ned af den tørresnor jeg har hængt op for at have et sted at tørre det mens hele huset er under omrokering.

Ligenu og ligeher/webcam

Efter at have lavet så mange og så idiotiske fejl af bare udmattelse over alt det jeg skal gøre og huske og tage hånd om, at jeg kan mærke skammen bide selvom jeg ikke synes den burde, er jeg nu kommet forbi bassinlivredderprøvepunktet på tidslinjen. Så er det jeg overvejer om det ikke skal være slut med det pjat fra nu af, men det kan jeg jo tænke over det næste år som jeg siden i går klokken 17 cirka er kvalificeret til at arbejde i.

Eller også er der noget andet pjat det skal være slut med. Når overstimuleringen og frygten for ikke at kunne klare det ene eller det andet sætter ind, går hjernen i hvert fald ud i mit tilfælde, og det HADER jeg at opleve. Det er spild af liv.

Nå. Jeg vil også lige sige at jeg kan forestille mig at jeg ikke får skrevet her det næste stykke tid frem, bare så du ved det. Jeg må op over den klippe først.

2 kommentarer:

 1. Lotte (frodighed)24. april 2012 kl. 13.07

  Jeg ønsker dig god rejse, henover klippen, kære Janne. Håber du finder lidt oaser af ro på vejen.
  (Og hvem ved, måske overraskes du af en fantastisk udsigt ...ogeller indsigt..., nu og da... :O) )

  Kærligste tanker fra Lotte
  :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lotte, tak for ønskerne og ikke mindst udviklingspespektivet. Det er jo det vi skal fastholde. Jeg kigger allerede lidt mere ned fra klippen i dag end i går hvor den lodrette stenvæg bare tårnede sig op over mig :-D. (Jeg bliver simpelthen så bange når jeg kan mærke at jeg er ved at nå grænsen for hvor meget jeg kan vende mig udad før mine batterier er helt flade, og samtidig ikke kan komme til at lade op. Så virker jeg nemlig så DUM-agtig at dem der kender mig, inklusive mig selv, tror det er løgn! Haha).

   Knus ;-)

   Slet