fredag den 16. marts 2012

Kender du typen?

16-03-2012/Værløse/mobil
16-03-2012/Værløse/mobil
Det er måske en lille smule far-fetched, men altså. Den er min, den ene sorte damecykel med kurv, og jeg kunne ikke lade være med at lægge mærke til de to andre cykler der også var parkeret ved busstoppestedet.

Sorte damecykler med kurv.

Måske tilhører jeg et eller andet segment som jeg ikke ved af. En meget hemmelig klub. Spøjs fornemmelse.4 kommentarer:

 1. Hej med dig- du kvinde i en hemmelig klub, sikke du har lavet om herinde- forårs rengøring :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, ja, hvem ved med den klub .. :-). Jo, jeg måtte lige prøve en dynamisk skabelon igen, og jeg er rigtig glad for at se at det virker hos dig denne gang ;-).

   Slet
 2. Sjovt at lege med hvad man ellers ku' sige om segmentet sorte damecykler med kurv ved busstop. Hører de P1, læser bøger, evt. dameblade og i så fald hvilket? ;o) Eller er den anden cykel en ung gymnasieelev, der har lånt mors cykel i en snæver vending?
  ...Hey og pludselig voksede endnu en historie frem...
  Jeg ku' godt li' de stil-opgaver i skolen, hvor man skulle skrive historie om et billede - sådan billeder tager du! ;o)
  ... og det fede er, at Miri tager billeder af ro, nydelse og en anden slags nu.
  Kreativitet! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rina, det var simpelthen stærkt fantasidannende for mig at komme til stoppestedet og parkere sin cykel ved siden af de andre cykler af samme slags. Det er det bedste jeg ved :-). Og det er det jeg prøver at tage billeder af, tror jeg. Eller jeg prøver ikke på noget, det er bare sådan jeg fungerer. Jeg kan konstatere at jeg tager billeder af noget indre, aldrig noget ydre, hvis man kan sige det sådan. Sådanne billeder er tomme for mig (med mindre de er meget æstetiske), og på samme måde forestiller jeg mig at personer der lægger ensidigt vægt på det ydre (og som sikkert aldrig kommer forbi det her sted mere end en gang), synes mine billeder er afsindigt grimme. De er teknisk dårlige, de trodser alle regler om god komposition, de viser ikke smukke ting, men mærkelige ting som ikke er noget i sig selv. Det er kun fantasien der kan gøre dem til noget, og det tror jeg er en slags livseliksir for mig :-).

   Nå, nok om mig og mit. Tak fordi du SER!

   Slet