mandag den 6. februar 2012

Udholdenhed


“Loneliness does not come from having no people about one, but from being unable to communicate the things that seem important to oneself, or from holding certain views which others find inadmissible.”
C.G. Jung

I dag vil jeg se på barnet der var engang og som stadig lever i mig, med forståelse og empati. Jeg vil lytte uden (for)dom.2 kommentarer:

 1. Kære Janne, jeg synes du er forsvundet fra facebook? Kunne godt lide den smule kontakt, der. Har du haft en hård tid?

  kh
  Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Trine, hvor blev jeg glad for din kommentar! Jo, jeg er forsvundet fra facebook, jeg havde det lige som når man står til en fest og ser hvordan de andre morer sig uden rigtigt at forstå hvad der foregår, og det kunne jeg godt undvære. Det har været godt at slippe det, faktisk - men jeg er rigtig, rigtig glad for at høre fra dig :-).

   Ja, de sidste par måneder har godt nok været lidt lange at komme igennem, men nu er det bedre :-).

   Lige nu er jeg helt skeløjet af træthed efter at have været i svømmehallen - jeg er meget glad for det aqua fitness jeg laver, det er virkelig meget effektivt og samtidig sjovt - perfekt kombination når man ikke lige har holdt formen ved lige som visse andre siden dengang man var på toppen, hø.

   Jeg håber alt er godt hos dig .. min e-mail-adresse står ude i siden, kunne vi ikke udveksle adresser?

   Tak, Trine. Og kærlige hilsner :-)
   Janne

   Slet