tirsdag den 7. februar 2012

Pest, kolera eller ?


.
.
.
Du forsøger at vælge mellem pest og kolera, 
var der én der sagde til mig.
.
.
.
Pest og kolera?
.
.
.
Det skal blive løgn, skal det. 
Med lidt fantasi må jeg kunne forestille mig en tredje mulighed. 
Med lidt fantasi.
.
.
.

Jeg skal bare gro vinger på vejen.
Intet er vel umuligt. Med lidt fantasi.
.
.
.9 kommentarer:

 1. nej, vi gider hverken pest eller kolera !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Miri, nope! (Hvordan man så lige præcis undgår det, det er en anden sag. Jeg venter på svar ..)

   Slet
 2. Mon ikke der også er en mere hyggelig sti i skoven? Mine ture i områdets skove følger ikke altid kortet!

  Forresten: Da dagens blog indlæg hos mig har en vis titelmæssig sammenfald med dette, må jeg lige nævne at det ikke er møntet specielt på dig. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, vi krydsede lige hinanden ..

   Jo, der er mere hyggelige stier, men hvad nu hvis jeg slet ikke skal gå den slagne vej?

   Og nej, det tænkte jeg heller ikke, jeg tænkte bare at det handlede om det samme principielle spørgsmål, og at det var fint at læse, fordi der kommer mange nuancer frem i dit.

   Jeg har tit tænkt at der sker mange interessante sammenfald i blogverdenen. Nogle gange arbejder jeg for eksempel i hovedet med et eller andet, og inden jeg når at pusle det på plads og udgive det, dukker der noget op hos en anden der mere eller mindre handler om det samme. Måske flyder der nogle gange noget som kommer fra det kollektive ubevidste, ind i flere af os og ud igen i blogindlæggene, altså synkronicitet. Hvis man tror på den slags - det gør jeg :-).

   Slet
  2. Store dele af Hareskoven egner sig glimrende til bare at trampe derudaf, og finde sin egen vej :-)

   Visse ting går igen i mange menneskers vilkår, så de kan flyde uden at der behøver være synkronicitet i det kollektivt ubevidste. Og jeg har da af og til puslet med chokoladetankerne, så de kunne komme til udtryk efter et lille puf :-)

   Slet
  3. Ja :-).

   Lige så snart der er bevidsthed med i spillet, er det jo i hvert fald ikke synkronicitet - det er bare en mulighed jeg nogle gange overvejer når jeg slet ikke kan finde nogen synlig forbindelse (og altså ikke i forbindelse med dit indlæg, egentlig :-)). Jeg har vænnet mig til ikke at tage det personligt når andre tager noget op som jeg selv arbejder med - uanset hvem der skriver det første indlæg. Inspiration finder vej igennem på både de mest skjulte og mest åbenbare måder, og hvis jeg skulle sætte et ord på hvorfor jeg overhovedet blogger, skulle det være netop for at opnå og bidrage til inspiration. Så alt er i den skønneste orden, hvis man kan sige det sådan ;-).

   Slet
 3. Kære Janne, jeg kom bare lige til at tænke på et citat - kan godt være det slet ikke passer ind i sammenhængen, men...:

  “En af de mest triste sætninger i verden er: ‘Nej, hør nu – vær realistisk’
  De bedste ting i denne verden blev ikke formet af realister. De blev formet af dem, der turde se deres ønsker lige i øjnene og gav dem heste at ride på.”

  Richard N. Bolles

  ...jeg tror på andre muligheder, flere veje end dem vi lige tænker på,
  måske er det her opfindsomheden kommer ind...fantasi...
  (måske er jeg bare en utopist, høhø...)...(arj, vel?! :O) )
  og jeg synes din illustation er SKØN!!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes citatet passer eminent godt ind i sammenhængen, Lotte :-). Det er lige præcis noget med at (turde) bevæge sig fra et (tilsyneladende) realistisk, vandret plan til et mere idealistisk, lodret plan. Tilpasning til de ydre realiteter har faktisk aldrig været min spidskompetence, men jeg har prøvet at klippe en hæl og hugge en tå hele mit liv for at falde i god jord hos realisterne - og dem kender jeg dæleme mange af!

   Jeg tror ikke på at vi er utopister, det er hvad realisterne kunne finde på at kalde os - vi er netop idealister i ordets bedste betydning. Lad os holde fast indtil de vinger er groet ud og kan bære.

   Slet
  2. Og helt apropos, så kan du se mig sidde og forsøge at lege med legoklodser nedenfor. Det var dengang der kun fandtes cirka tre slags klodser, og man (jeg) kun kunne konstruere huse, tårne, garager og så'n.

   Slet