torsdag den 29. december 2011

Intet varer evigt

Alt godt og alt skidt har en ende. Det gælder både småting som at det meget snart er slut med julesmåkagerne, og at lyskæden er ved at få udskiftet plastikistapperne med hæklede dutter. Og det gælder større ting i livet, hvilket jeg godt kan lide at huske på så jeg kan henholdsvis glæde mig mens tid er, og holde ud så længe det varer.

Sådan bevæges og forandres verden i mig og uden for mig i en uophørlig strøm, og jeg kan modsætte mig det, protestere, glæde mig over det, begræde det, ignorere det eller iagttage det med nysgerrighed og undren. Eller noget helt andet. Uanset hvad er det noget af det mest fascinerende jeg kan komme i tanke om at tænke på.4 kommentarer:

 1. Det lyder som Nytårs-tanker :)
  Hvis man går en tur et nyt sted, ved man (som regel) ikke hvordan det har set ud før, det er vistnok min måde at leve i nuet - glæde mig over iagttagelsens kraft og - især når jeg går i natur-omgivelser - få en boblende glæde over at været til - Knus og tak for kommentar og godt Nytår :)

  SvarSlet
 2. Alle vi andre taler om at det er ved at være slut med året og du taler om at det slut med småkagerne. Haha...det kan jeg li' :o) Godt nytår, Janne.

  SvarSlet
 3. Donald, jov da :-).
  Altså, for mig er det sådan at hvis jeg går et kendt sted, så ved jeg alligevel ikke hvordan det ser ud - hvis jeg tror det (altså at jeg ved præcis hvordan det ser ud), snorksover jeg og lever i minderne eller fremtidsfantasierne i stedet for i nuet :-). Hvis jeg lige skal skrue på den tanke ;-).

  Selv knus og tak og godt nytår :-).

  SvarSlet
 4. Charlotte, jaaaa .. det er noget med at sætte tingene i perspektiv, tror jeg, der optager mig. Proportionerne. Prøv lige at tænke på hvor højt folk omkring dig har gået op i det her småkagebagning og ikke mindst ditto spisning som om det gjaldt livet. Vi er fand'me ikke rigtigt kloge, haha.

  I lige måde godt nytår :-).

  SvarSlet