tirsdag den 27. december 2011

Det rene look

Jeg har tørret mine støvler af for mudder og andet naturmateriale, for i morgen skal jeg i byen et sted hvor man skal beholde skoene på indendørs, og så går det jo ikke at jeg ligner én der er gået direkte ind fra pløjemarken eller vinterskoven. Nu står de og tørrer, og mens jeg venter på at de bliver klar til en gang skosværte, ville jeg lige se om jeg kunne komme af med den irriterende skygge omkring billederne her på bloggen. Jeg ville have 'Simple' og ingen skygge, så jeg har trawlet html'en i undergrunden for steder hvor jeg kunne afskaffe skyggen, men det kunne jeg ikke finde ud af og måtte opgive. Så nu er jeg gået 'Ethereal', og skyggen er ganske rigtigt væk, eller man kan i hvert fald ikke se den, og mine 'images' ser ud som jeg vil have de skal se ud.

Det er formentlig godt nok, for nu er det her "kun" en blog, og selvom det er min spidskompetence at se hvad der ikke er synligt for det fysiske øje, skal jeg nok liiiige klappe hesten og passe på ikke at overfortolke. Men den bekymrer mig nu alligevel en lille smule. Kombinationen, forstås, af 'æterisk' og 'ingen skygge'. Men det får være for nu. Jeg vil nyde det rene look på bloggen såvel som på støvlerne, så længe det varer, og nu finder jeg den sorte sværte og pudsekluden frem.

--
Opdatering 27/12-2011 kl. 21:14:
Blogskabelonen er ikke længere 'Ethereal', men igen 'Simple' som ønsket - se kommentarerne hvis du er nysgerrig på dette :-).