onsdag den 19. oktober 2011

Material GirlPulsvarmere. Sådan nogle har jeg altid drømt om at eje, og nu ligger der et par her ved siden af mig på bordet. Det er ikke så ringe endda. Der er plads til forbedringer, ingen tvivl om det, men det gider jeg ikke hænge mig i lige nu. Jeg er lykkelig, og om lidt går jeg usædvanligt velklædt ud i efteråret!

Noget af tiden, mens jeg sad der og strikkede så det sved i min nakke og krampede i mine utrænede fingre, lod jeg fjernsynet køre og fik lidt modvægt til min materielle besættelse, blandt andet via Ally McBeal. Så måtte jeg trævle op og tælle om fordi jeg drev væk og skiftevis kom til at grine, tude, måbe og tænke. Jeg er vild med den serie, jeg havde vist bare glemt det i alle de år der er gået siden den kom frem og indtil jeg pludselig fandt ud af den bliver sendt igen om eftermiddagen. Ally er lidt mindre "tosset" end jeg er, tror jeg, men det er vist marginaler der skiller .. hvis man ellers kunne forestille sig at det var muligt at måle og veje den slags.

Tilbage til materien: Jeg fandt hjælp til at lave snoninger og til at tage ud til tommelfingeren via PaaPindens videoer. Tusind tak for det. For at få generel inspiration, billedgooglede jeg "håndledsvarmere" og "pulsvarmere" og så mange fine udgaver som alle hjalp mig til at finde min - også tusind tak for det.

2 kommentarer:

  1. hvor er de blevet flotte !!
    Du er godt nok dygtig !
    Når du vil noget, så kan du- respekt !

    SvarSlet