mandag den 17. oktober 2011

Den her blog, blandt andet ..

Nå. Jeg har puttet bloggen ind i en af de "gamle" skabeloner igen, fordi jeg erfarede at ikke alle fik fuldt udbytte af de nye, dynamiske skabeloner. Ja, at det endda for nogle hæmmede læsningen. Det har noget at gøre med hvilken browserversion man bruger, så vidt jeg forstår, og der skal nok gå lidt tid endnu før alle kan se de dynamiske views helt optimalt. Det er lidt øv, for jeg kunne selv godt lide at se min blog vist på den måde. Man kunne få overblik over hele bloggen i en eneste visning, wauw, og lynhurtigt finde hvad man måtte lede efter. Og gadgets har aldrig været min store passion, så på en måde var det en lettelse for mig at slippe for dem. Men det må vente, tror jeg.

Vi kan dog stadig vælge en dynamisk visning ved at tilføje '/view' efter blog-url'en (altså fx jannessted.blogspot.com/view) - men det er jo ikke noget nyt :-).

Nå. "Nå". Dengang jeg boede hjemme, var min bror og jeg kendt for at kunne sige "nå" på så mange måder, at vi næsten ikke behøvede at bruge flere ord. Prøv lige selv. Nårh! Nååååå. Nå.

Nå.

Haha.

Om lidt kører jeg på biblioteket. Sidst jeg var der, løb jeg ind i en udstilling med billeder af Per Lehmann og måtte lige standse op engang. Her er et billede af et billede der har titlen "Mod strømmen", og det snakker jeg lidt frem og tilbage med mig selv om endnu:(Jeg har ferie og driver afslappet omkring uden mål og med, hvis du undrer dig ..).