fredag den 19. august 2011

Balance

"Jeg er mere i balance med mig selv, end jeg var for 10 år siden. Og jeg er blevet ligeglad med mange ligegyldige ting, såsom forfængelighed, og hvad andre synes om mig.
Søs Egelind, 52, i Søndagsavisen"
Set på sidste side i Søndag nr. 32.

Jaaaa. Kunne man bare selv nå dertil hvor man mener det helt oprigtigt og ikke bare siger det som en gang tom retorik .. fordi man faktisk er forfængelig og langt fra ligeglad med hvad andre synes om én.

6 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Enig. Tror aldrig jeg når der til :-)

Janne Møller Olsen sagde ...

Miri. Åhja. Men lad os aldrig sige aldrig, og under alle omstændigheder kan man måske forestille sig det gavner lige at vende det engang med sig selv inden i hovedet :-).

Lotte, frodighed.dk sagde ...

Oh... Jeg sætter lige et gentagelsestegn under Miris kommentar...
:-)

Janne Møller Olsen sagde ...

Lotte, jamen, så sætter jeg også lige et gentagelsestegn under mit svar til Miri :-D.

Anonym sagde ...

Suk hjerte brist ikke - sådan havde jeg det, da jeg læste jeres kommentarer. Prøver at se tingene fra den side - at alt er muligt. Hvis bare vi giver det en chance ... hm ved i hvad jeg mener - er ikke så god i dag med ord. :-) kærlig hilsen Nicole

Janne Møller Olsen sagde ...

Nicole, jeg smiler - tak for din herlige kommentar. Nej, alt er muligt, nemlig! For mig er der gode dage og mindre gode dage, og på de gode er jeg faktisk vitterlig ligeglad med disse ligegyldige ting :-D. Derfor er jeg ikke i tvivl, og derfor skal man aldrig sige aldrig (aldrig er i øvrigt jo et rigtigt "skyggeord").
Tak!

Send en kommentar