torsdag den 30. juni 2011

Sommeraften

Sidst på dagen smører jeg sandwich og pakker pakker badetøjet, og da alle har fået fri, kører vi ud i sommerlandet for at nyde den sidste bid af endnu en fantastisk sommerdag. Jeg er allerede træt inden vi tager af sted, for jeg har også været i dgi-byen og blandt andet haft den flippede fornøjelse at svømme rundt og rundt, men jeg vil for alt i verden ikke gå glip af smagen af saltvand og legen i rigtigt havvand.

Stranden er næsten tom for mennesker, vandet er stille og helt klart, og solen skinner bag et tyndt gardin af skyer. Jeg er i drømmeland, tror jeg, det bliver ikke bedre.

- <> -


Strandet haj. Efter en drabelig kamp i vandet, som den vistnok tabte, er den landet i klitten og venter på at den sidste luft bliver presset ud af den.Tre men'sker på en strand ..Solen står lavt, og aftenbrisen har næsten lagt sig. Vi har badet, spist vores aftensmad og ligger og lytter til strandlydene.Dagen er godt brugt, og vi må hjem. Jeg døser lidt i bilen på vejen og mærker hvor fyldt jeg er. Det skal blive godt at sove.

7 kommentarer:

 1. Åhh...hvor ser det dejligt ud, der er ikke noget godt som aftenbadning. Rundsvømning i DGI er ren spas. Du sov garanteret dejligt :)

  SvarSlet
 2. Gitte, jeg sov som en sten :-). Desværre kan jeg ikke huske hvad jeg har drømt, det er ellers tit interessant efter sådan en dag.
  Altså, det ovale bassin i dgi-byen, det er nemlig ren spas og ikke så meget mere. Jeg har hørt hurtige svømmere sige at de bliver nærmest rundtossede, og det er lige før jeg vil give dem ret. Men altså: endeløs bevægelse, det synes jeg altid godt om ;-).

  SvarSlet
 3. Miri, ja, for tre af os og for den ene af os bare en sommerhverdagsaften som skal nydes mens vejret er godt ;-). Nu er det slut lige om lidt i denne omgang, kan jeg se på skyerne og mærke på luften ..

  SvarSlet
 4. Iiih, så fantastisk! Vi har nogle gange gjort det i Furesøbadet. Det bryder aftenrutinerne på en sanselig måde *S*

  SvarSlet
 5. Rina, ja, det er godt at komme ud og mærke verden. Furesøbadet er også fint, der tager vi også af og til over når vi ikke vil køre så langt, men alligevel gerne vil have en dukkert (og kan undvære saltet ;-)).

  Lotte, ;-).

  SvarSlet