søndag den 22. maj 2011

Søndag

Tænk sig at stå op og opdage at to mennesker rumsterer i køkkenet og bruger energi på at give én en ordentlig en på sanseapparatet med en farveafstemt morgenmadsservering. Selv læsebrillerne passer. Hold da op!


Noget af det første jeg tænkte på, da jeg vågnede, var ellers den tekst i en bils bagrude jeg så på vej over Amager i går aftes. Den morer mig. Og får mig til at tænke.

NO GOD - NO PEACE
KNOW GOD - KNOW PEACE

6 kommentarer:

 1. Miri, det var skønt .. og jeg er glad for at vi har i hvert fald én i familien der har sans for skønhed og sætter pris på at nyde med sanserne. Jeg kan også godt lidt, men nogle gange skal jeg virkelig vækkes :-).

  SvarSlet
 2. Sikke da en dejlig morgenstund! :-)

  SvarSlet
 3. Jeps, Lotte, jeg bliver ordentligt forkælet :-).

  Og nu skal jeg på opdagelse hos dig for jeg så lige ud af øjenkrogen på vej ud af døren i går at der sker ting og sager der .. :-D.

  SvarSlet
 4. Det kunne ligne Amager ved Christmas Møllers Plads, det nederste. Jeg kan vældig godt lide det sted. Dejlige lejligheder tror jeg, hele vejen rundt.

  Hvem er heldig at få serveret farve-afstemt morgenmad! Du kan sagtens, især hæftede jeg mig ved læsebrillerne! :)

  SvarSlet
 5. Donald, det er lige præcis Christmas Møllers Plads :-).
  Og ja, jeg er meget heldig og kan sagtens, jeg ved det godt. (Og jeg har læsebriller liggende og flyde allevegne, og min søn syntes lige at de her kunne passe :-)).

  SvarSlet