torsdag den 14. april 2011

Havlængsel


I dag har jeg spist chokolade til morgenkaffen. Bare fordi. Og nydt udsigten til anemoner fra skoven. Bare fordi.

Fra lørdag og en uge frem - om skæbnen vil - får jeg udsigt til noget helt andet. Lige nu, mens jeg skriver, er der regndråber på skærmen og dermed vel også i virkeligheden derovre vestpå, men det bliver - om skæbnen vil - forhåbentlig anderledes. Ellers tager jeg dét med, i hvert fald så længe lyden af regn ikke overdøver lyden af hav, hvilket jeg anser for så usandsynligt (hvis jeg placerer mig det rigtige sted) at jeg tillader mig at glæde mig stort på forhånd. Jeg kan snart ikke vente længere .. der har været for meget kemisk kontrolleret vand i min verden for længe, og jeg er træt af den golde havefterligning som har vist sig ikke at være mere frugtbar for mig end en ørken.

--
Opdatering kl. 13.56: Nu har jeg fået en telefonisk melding fra min bror i Klitmøller: Det var ikke regndråber, men morgendug på det kamera, og vejrudsigten lover godt vejr med vestenvind, sol og op til 20 grader i næste uge!

12 kommentarer:

 1. Hvor er det godt du spiser chokolade til morgenmad, det er noget jeg både kan forstå og selv finde på. Jeg deler din hav-længsel.

  Kærlig hilsen

  Liv

  SvarSlet
 2. Lige nu skinner solen heroppe :-) og det gør den stensikkert osse når du er her. Det tror jeg slet ikke den kan lade være med :-)

  SvarSlet
 3. Lotte, hvor er du sød :-). Vi må se - det bliver nok en blanding af det hele, og det er også fint. Hold fast hvor jeg glæder mig ..

  SvarSlet
 4. Hvor bliver det dejligt !
  Nyd din velfortjente ferie :-)

  SvarSlet
 5. Tak, Miri - jeg tror også det bliver rigtig dejligt, jeg har i hvert fald store forventninger :-).

  SvarSlet
 6. Åh, Janne.d et lyder så dejligt. Rigtig god tur med masser af nydning ved havet - sol, vind og vand er skønt :)

  SvarSlet
 7. Marianne, tak - nu er det lige om lidt :-).

  SvarSlet
 8. Hvis man går udenfor er det sjældent så trist et vejr, som det ser ud til at være når man står indenfor :) Husk regntøj og NYD hvert sekund, god ferie ønskes!

  SvarSlet
 9. Tak Donald, lige nu skinner solen og stedet her viser sig fra sin allerbedste side. God påske :-).

  SvarSlet