tirsdag den 5. april 2011

Fra hvem, hvorfor og til hvem?

Tirsdag morgen.

Jeg kommer søvndrukken ned, og mens jeg fylder vand i kogekedlen, får jeg øje på katten der sidder ude på skraldespanden og råber op for at komme ind. Jeg sætter kedlen over, og åbner for dyret, som drøner ind mellem mine ben som en mørk skygge med retning mod madskålen. Jeg skal lige til at lukke døren igen, da jeg får øje på at der står to flasker rødvin ude på trappen. Halløj. Hvor kommer de mon fra?

Jeg ringer til min bedre halvdel, som aldrig går af vejen for at give nogen en hjælpende hånd, og spørger om han ved noget om de to flasker? Næ, det gør han ikke.

Nu har jeg ventet spændt ved mail og telefon siden. Jeg har også tjekket postkassen en ekstra gang, men er ikke blevet klogere. De skal nok blive drukket og nydt til sidste dråbe, de to flasker, ingen tvivl om det ..

.. Men tænk nu hvis de slet ikke er til os? Hvis nu nogen har taget fejl af husnumrene? Måske skal jeg stille dem ud igen til afhentning af den rigtige modtager? Nej, hva'?

Jeg tror bare jeg råber et stort tak ud i rummet og håber at det bliver opfanget af rette vedkommende.

TAK!

8 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig overraskelse :-)
  Og lidt mystisk.

  SvarSlet
 2. Miri, ja, det var det - og stadig mystisk, jeg har lige tjekket om resten af familien har fundet ud af hvor de kommer fra mens jeg var på arbejde, og det har de ikke.

  SvarSlet
 3. En nisse? Havenisse? :O)
  Sikken dejlig mærkværdig overraskelse...
  (også et skål fra mig!)

  SvarSlet
 4. Lotte, ha, ja, en havenisse, det har det nok været. Og det er stadig mærkværdigt .. jeg må ned og tjekke postkassen igen :-).

  SvarSlet
 5. Øj, hvor heldig kan man være. Jeg ville skynde mig at drikke dem, hvis jeg var dig :-)

  SvarSlet
 6. Marianne, ja, hvor heldig kan man være? Som tiden går uden at vi finder ud af hvor de kommer fra, bliver jeg dog mere og mere i tvivl om de nu også var til os. Det er bare lidt svært at sætte dem ud igen nu .. så måske skal jeg virkelig bare skynde mig at drikke dem :-).

  SvarSlet