21. marts 2011

Tak ..

.. til jer der lukkede mig ind på både den ene og den anden måde i går.


(Og nej, jeg er heller ikke helt i sort i dag ..).

11 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Selv tak !!
Og hvilken skøn t-shirt!!
Og du ser så dejlig ud i farver :-)

Janne Møller Olsen sagde ...

Miri, tak, altså :-). Jeg prøver ..

Gitte sagde ...

og i lige måde - det er en interessant proces at smide det sorte tøj. Jeg taler af erfaring. Nice tee...

Septemberliv sagde ...

Tak og selv tak :0)
Det er så dejligt at møde ukendte mennesker, selvom jeg altid bliver mundlam og ikke rigtig ved hvordan jeg skal holde en samtale igang...

Janne Møller Olsen sagde ...

Gitte, jeg tager din formulering "interessant proces" til mig - indtil jeg læste den tænkte jeg noget i stil med "udfordrende tryghedsnarkoafvænning" :-D.

Kari, som du nok lagde mærke til, er jeg heller ikke verdens mest snakkende person, men hvis vi to nu ikke var der, var der måske ingen til at lytte til dem der er gode til at tale :-).

Anonymous sagde ...

Det var dejligt at møde jer ude i den rigtige verden. Og så fik jeg da også lært at en af mine yndlingscitater slet ikke er fra Nelson Mandela men fra Marianne Williamson - håber at det er rigtigt som jeg skriver nu. Tak for god og opmærksom lytten.
Kærlig hilsen Nicole

Janne Møller Olsen sagde ...

Nicole, jojo, det er helt rigtigt :-). Prøv at se fx her. (Og husk at du bare gentog hvad mange, mange andre har sagt og skrevet, og at det bare er mig der er lidt nørdet :-)).

Og selv tak for en hyggelig eftermiddag.

Anonymous sagde ...

Nørdet - nej, jeg er da glad for at blive gjort opmærksom om noget jeg har gået i "årevis" og fortalt forkert. Tværtimod - jeg synes det var imponerende at du gjorde. Tak for det. Kærlig hilsen Nicole

Janne Møller Olsen sagde ...

Nicole, det er godt at vide at du ser sådan på det :-). Tak.

Madame sagde ...

Kære Janne, det var dejligt at møde dig også i virkeligheden! Disse blogtræf er noget ganske særlig - tak for nogle skønne timer hos Miri!

Janne Møller Olsen sagde ...

Madame, ja, det er godt at få sat (virkelige) ansigter på :-). Og selv tak for at dele din tid med blandt andre mig - det var rigtig fint, det hele :-).

Send en kommentar