torsdag den 31. marts 2011

Retrospektiv billedanalyse


Dette er IKKE et billede taget i dag, men et billede taget en anden dag hvor håret var kortere og stod mere lige op i luften. Og netop fordi det IKKE er et billede taget i dag, kan jeg kigge på det, grine lidt og tænke: Hold kæft, hvem ved sine fulde fem gider leve sit liv så man ser sådan her ud hver anden eller femte dag? Gider JEG det? Næ.

Hver halvtredsindstyvende dag måske. Men det må også være højden.

9 kommentarer:

 1. Hmmm..
  Jeg forstår hvad du mener !

  SvarSlet
 2. Miri, jeg forstår også hvad du mener - nu må du ikke hmmm'me for længe, der er en tid for alting, selvom sådan nogle billeder :-).

  SvarSlet
 3. "selv sådan nogle billeder", skulle der have stået ..

  SvarSlet
 4. Janne altså :O)
  På med sjalen!
  (Hvor er det smukt, med alle farverne!Sidder her og bliver glad :-) )

  SvarSlet
 5. Lotte, jeg har sjalet på - ellers kunne jeg slet ikke skrive det her indlæg, tror jeg :-).
  (Og ja, det er rigtig fint, det er endda pænere i virkeligheden end på mit ringe mobilfoto. Og så luner det ..).

  SvarSlet
 6. Her har du mig igen :) sad funderede på om vi ikke skulle lave en dag, hvor vi alle sammen satte sådan et billede af os selv på i et indlæg. Bare for at se hvor skøn bloglisten ville se ud :) jeg klukker hver gang jeg ser billedet af dig. Tak !

  SvarSlet
 7. Gitte, det er da godt at have dig her igen :-). Det kunne eddermame være sjovt - hvad skal vi kalde dagen? De hængte kattes dag? Jeg kunne dog godt blive en lille smule i tvivl om hvor mange der synes det er sjovt - de fleste tager måske sig selv en lille smule for højtideligt, haha, og værner om deres image. Jeg tror faktisk også det her indlæg provokerer nogen .. der er ikke mange der kan holde ud at se hvor grimme andre kan være :-). Nå, skal vi prøve det? Er der en dag der er oplagt?

  (Jeg har så lige den herlige udfordring at jeg skal finde et billede hvor jeg er endnu grimmere, hvis jeg skal trumfe det her og være med i legen .. men mon ikke det kan lade sig gøre? (Nu griner jeg stort)):

  SvarSlet