fredag den 18. februar 2011

Ridderne af det runde bord


Jeg kan så godt kan lide at sidde ved det runde bord i mit køkken, så det gør jeg nu, i denne uge, hvor der kun er mig til at bestemme. Eller næsten kun mig, for katten er her jo også, den står heller ikke på ski. Katte har tilsyneladende indbyggede varmedetektorer, og fuldstændig som den plejer, snupper min kat gerne den stol jeg lige har siddet på, når jeg rejser mig. Jeg er en tålmodig (og ret distræt) sjæl, så jeg skubber bare stolen med katten til side og tager en ny når jeg vil sætte mig igen. Åbenbart. For nu får jeg pludselig øje på sporene efter vores rundbordsdans: Stolene står ligesom ikke jævnt og pænt fordelt rundt om bordet længere, men danner en kø der venter på et nyt input i den ene ende for at kommet en tak videre i den anden ende ..

__
(PS: Næste gang jeg har god tid, skal jeg betrække de her ellers pæne stole som har været min mormors, om. Det lover jeg).

4 kommentarer:

 1. Ja, katte og hunde ved åbenbart hvor den bedste siddeplads er. Sådan er det med vores hund her hjemme. Den allerbedste plads, tror den tilhører den, og den bryder sig bestemt ikke om at vi fjerner den derfra

  SvarSlet
 2. Solrun, ja, de er kloge, de små kræ :-). Katten tager det med stoisk ro hvis jeg skubber den ned fra bordet, fx, men jeg kan nu godt unde den en opvarmet stol - der er jo ingen der skal bruge de tre andre stole lige nu :-).

  SvarSlet
 3. Han er en skat kat ham Indy. Håber I alle har det godt. Hvor er Henrik og drengene på ski henne?
  Fortsat god dag/weekend med knus fra G!tte og Co

  SvarSlet
 4. Hej G!tte og Co, hvor hyggeligt! Jo, vi har det godt. Lige nu befinder de sig nok på en eller anden autobahn, men de har været i Tjekkiet.

  Og i lige måde, Gitte. Jeg håber alt går fremad hos jer, og at I har nydt ferien.

  SvarSlet