onsdag den 16. februar 2011

Glimt

SystemAFviklingsforsøg.

Inspiration og berøring. "Skyggen" af Rodin (Glyptoteket)

En STOR lille gave fra en ven.

Filterkaffepause.

Skuffelse. "Der står 305 i kø".

Formillustrationsforæring. Mon de TRE minutter er lige lange .. på spor TRE?

9 kommentarer:

 1. Store gaver fra små venner er noget helt særligt! Især dem med hjemmelavet islæt.

  SvarSlet
 2. Anne, ja, det er noget særligt :-). Den her lille flodhest, måske tænker du på den, er dog "bare" en souvenir fra Glyptoteket, og den er en "kopikusine" til den her, som jeg reagerede på med spontan begejstring da jeg så den. Min veninde havde købt en til mig uden at jeg opdagede det, og nu står den her og ledsager mig på vej ned ad floden :-).

  SvarSlet
 3. Sådan et monstrum af en maskine til at vise togenes destination og tidspunkt for ankomst til perronen virker for os udenfor som en helhed, en kasse, man kan købe, ofte kaldet "black box" - men det er det ikke, sådan ser jeg det tretal, som du nævner er af en anden form. Der har været mangel på lige den rigtige samling plader med numre på! Og så har et kvikt hoved fundet noget, der kunne bruges.

  Det er en sjov - og hyggelig - samling billeder. Den runde i farver er meget charmerende, den fanger blikket lige når man "ankommer" :)

  SvarSlet
 4. DSB minutter- som vi kalder dem her hjemme :-)
  Og du får da nydt din alene tid !!!
  Jeg håber du vil holde mine hæklekursus for mig :-)

  SvarSlet
 5. Donald, jov, jeg havde jo nok luret at der gemte sig noget reservedelslogistik bag skærmen her, men jeg tror jeg pludselig fik øje på hvor meget tallenes form betyder for hvordan jeg oplever dem. Og så er jeg jo lidt besat af at få gjort det kantede rundt lige for tiden :-D.

  Og tak - jeg er glad for at få at vide at det virker sådan :-).


  Miri, DSB minutter, så ved jeg hvad det hedder. Boksen så sådan ud i mindre end et minut, og jeg fatter stadig ikke jeg nåede at fotografere det. Da jeg tog mobilen ned og så på skærmen igen, stod der 2 øverst, og jeg kunne ikke se på mit billede om jeg havde nået det. Det var lidt sjovt.

  Jeg nyder - i går var dog hårdt arbejde, men det skal også passes :-). Og vi skal hækle sammen, det er helt sikkert. Det glæder jeg mig til ;-).

  SvarSlet
 6. Det er sjovt, så meget nogle glimt fra vores hverdag kan fortælle, Janne. Her får jeg jo et smukt lille indblik i dit liv ...

  SvarSlet
 7. Madame, tak :-). Der er mange måder at fortælle på, og selvom foto ikke er min stærke side, er det sjovt at eksperimentere med sit udtryk, synes jeg. For mig selv er det også sjovt at gemme sådan nogle glimt fordi der er så meget bag billederne, som I der kigger, forståeligt nok ikke kan se, men som er vigtigt for mig :-).

  SvarSlet
 8. Jamen, du fandt jo ud af rundgangen? Eller... *S* Og flodhesten er fuldstændig bedårende - en rigtig "hjertevækker" ;o)

  SvarSlet
 9. Rina, jo, dimsen her blev i hvert fald rund. Jeg bestemte mig for at glemme alt om systemer (efter de første omgange i 8-kant) og tage ud forskellige steder på hver eneste omgang som jeg nu synes det passede til både mønsteret og cirkel-/spiralformen. Det lykkedes faktisk - men så er det min tal-hjerne tænker: Kan det virkelig være rigtigt at der ikke er noget system? Det er måske den virkelige udfordring :-)

  Og ja, flodhesten - den er skøn .. dem der har lavet de oprindelige, må virkelig have set på flodhesten med både kærlighed og ærefrygt :-).

  SvarSlet