fredag den 7. januar 2011

På den anden side ..

Her - på den anden side af stregen - finder du nu en nyredigeret om mig-side under min profil. Der står vist godt nok ikke noget som jeg ikke har skrevet tidligere på denne eller min forrige blog, men nu har jeg samlet det på en anden måde, og jeg har udeladt noget som jeg ikke synes skal have så meget opmærksomhed fordi jeg dybest set ikke selv giver det ret meget opmærksomhed, men vistnok mest skrev det i sin tid fordi jeg tænkte at så ville folk finde min blog mere interessant, eller mig mere interessant, men det holder ikke, og jeg er selv ved at få pip af at skulle interessere mig for det.

NU er det på den anden side af stregen. Take it or leave it.

10 kommentarer:

 1. Tak, det er en god ide og det er en god beskrivelse af et menneske. Har kun fuldt dig kort tid, men er ikke færdig med det, so i take it!

  SvarSlet
 2. Prophecy, tak - du er hjertelig velkommen ;-).

  SvarSlet
 3. Jamen det er da godt at tage sin blog op til revision en gang i mellem. Og ja Janne, man kan falde i og bare skrive for at tækkes læserne og glemme hvorfor man egentlig begyndte at skrive.
  Jeg vælger nogle gange at tage en pause når jeg fornemmer at jeg skriver - ikke for mig selv men for andre.

  SvarSlet
 4. Solrun, ja, det er godt, og det er ikke revisioner der mangler i mit blogliv, haha. Jeg tror nu jeg satser på et både-og med hensyn til hvem jeg skriver for, men det indsnævner helt sikkert også feltet :-).

  SvarSlet
 5. Jeg glæder mig til at læse :-)
  (Jeg syns den der om-mig-side er svær at skrive...)

  SvarSlet
 6. Lotte, jeg tror nok du ved det hele i forvejen, for vi har fuldt hinanden så længe at det er helt fantastisk. (Og ja, det er svært, især hvis man er lidt splittet mellem hvilket ansigt man viser og hvem man egentlig er. Eller hvis man prøver at skrive hvad man forestiller sig (!) folk vil høre, og ikke hvad man gerne vil sige. Hvis du forstår? :-)).

  SvarSlet
 7. Spændende, Janne, det glæder jeg mig til at læse, og lige som Lotte synes jeg selv, det er svært at skrive.

  SvarSlet
 8. Madame, jeg ved ikke hvor spændende det er, men for mig er det vigtigt hele tiden at revidere så indholdet føles rigtigt :-). Og jeg synes også det er meget svært, især hvis jeg prøver at indsnævre i stedet for at skyde med spredehagl. For jeg er jo en million ting - spørgsmålet er hvad jeg ønsker at lægge vægt på, tænker jeg ;-).

  SvarSlet