tirsdag den 14. december 2010

Servicemeddelelse

Her kommer en servicemeddelelse. Jeg har afinstalleret Echo-kommentarsystemet fordi jeg igennem en periode ikke også har modtaget bloggens kommentarer i Bloggers eget kommentarsystem. Så blev jeg bange for at de ville forsvinde helt hvis og når og i tilfælde af .. og så videre. Jeg har dem godt nok som feed også, men det kommer jo ikke læserne til gode, og det er lige præcis hvad de gerne skulle, synes jeg.

Da Echo var væk, væltede de manglende kommentarer gudskelov ind i mit Blogger-kommentararkiv (og min indbakke), så det endte godt, pyha, men jeg har alligevel besluttet at benyttet Bloggers eget system fremover. Jeg har ikke rigtigt teknisk snilde nok til at føle mig tryg ved det andet.

Nu er der så bare det at der ikke længere er link fra kommentatornavnene til kommentatorernes egne blogge, og det er jeg ked af. Derfor:

Hvis du ikke ved hvem der "gemmer" sig bag de kommentarer der er udgivet indtil dette øjeblik, så kig i sidepanelet i blogrullen 'Vindue til verden' og find navn og blog ad den vej.

Der er også lidt skuddermudder i hvilke kommentarer der er svar til hvem, men jeg håber at det alligevel er til at finde sammenhængen.

Undskyld. Det er ikke fordi jeg ikke værdsætter de kommentarer der er skrevet, faktisk tværtimod. (Og jeg var såmænd også glad for Echo med de ekstra muligheder der lå i det ..).