13. december 2010

Fjerne egne


Min familie kom i fredags fra fjerne egne i landet og bragte ting ind i huset som taler til fjerne egne i min personlighed:
Bogen "Thy til sanserne" (se mere her) og Thylandia Bitter med klokkelyng.

Så kan jeg måske komme ned på jorden, på smukkeste vis. Jeg længes, kan jeg mærke. Og savner.

9 kommentarer:

Megan sagde ...

Det er gode ting. Og der er smukt i Thy. Godt at have lidt af det i sit indre ;)

Madame sagde ...

Tillykke med de fine gaver - bogen ser spændende ud. For et par dage siden stiftede vi bekendtskab med Thylandia porsesnaps, som smagte vidunderligt, selv om jeg ellers aldrig drikker snaps.
En dejlig Lucia-dag til dig :)

Janne sagde ...

Ja, ja og ja :-D .

Janne sagde ...

Tak :) . Sjovt, jeg drikker heller aldrig snaps, og stort set heller aldrig bitre, men den her nød jeg virkelig.

Hvis I har mere af den der porsesnaps tilbage, så skulle I prøve denne opskrift fra bogen. Min svigerinde havde hjembragt en bakke med sådan nogle fra lanceringsreceptionen, og de skulle efter sigende smage helt vildt godt selvom man næsten ikke kan forestille sig det ...

Janne sagde ...

Og også god Lucia-dag til dig, Madame :) .

Lotte Frodighed sagde ...

Jeg stod og kiggede i bogen ved boghandleren for nylig. Jeg synes virkelig den er skøn! Jeg fik lyst til at kigge nærmere...
Og jeg anede ikke der fandtes en hjemmeside. Tak for link!  :)

Janne sagde ...

Det er en fin bog :) . Jeg synes også det er så sjovt at mærke alle de hjerter der banker bag projektet - nogle af dem blev pludselig meget nærværende fordi min familie kender dem, og så sidder man pludselig der og holder hjerteblod i hænderne :) .

(Og "Thy til sanserne" - det er sådan en fin titel. I betydningen "Ty til sanserne" er det måske det jeg har allersværest ved overhovedet, det er jeg ikke ret god til. Jeg bygger omgående videre på de sanseindtryk jeg får, med fantasier, tanker, billeder osv. - tit kan jeg slet ikke huske hvad jeg så, smagte, lugtede, hørte, mærkede med huden osv. - jeg kan kun huske hvad der kom ud af det i mit hoved. Præcis som jeg gør med titlen nu - spørg mig ikke hvilken farve og form bogstaverne har! Derfor kigger jeg lidt i den bog med en blanding af ærefrygt og måben).

Anonymous sagde ...

Hvor er det en skøn bog.
Jeg har en Thylandia med enebær, og den smager skønt. Der er ikke andre i familien der kan lide den, så jeg har den heldigvis for mig selv. Men du skal da smage den, så du kan sammenligne...Den lufttørrede Thy-skinke er en åbenbaring af smag og duft....jeg trænger vist til at komme hjem til Thy.

Liv

Janne Møller Olsen sagde ...

Liv, vi må bitterbytte :-D. Snart. Når jeg er kommet igennem alle juleafslutningerne. Og bogen skal du låne, for hvis nogen kan værdsætte og forstå den, så må det være dig. Rimet torsk - lyder det ikke godt? (En slags Thylandsk sushi).

Send en kommentar