tirsdag den 21. december 2010

Blålys


Lyset er blåt. Katten vil ud, og så vil den alligevel ikke ud. Jeg åbner troligt døren hver gang den beder om det, bare for at se den snurre rundt om sig selv med den ene pote i døren og vibrerende næsebor.

Nu ligger den her på printeren, og jeg sidder her ved computeren. Radioen spiller Lis Sørensen, og hende læste jeg lige om i et ugeblad i går, og helt ærligt, jeg ved godt hun har set lyset og alt det der, og at hun synger om det med et gudbenådet talent. Gudskelov for det. Men selv har jeg det mest som katten. Jeg bliver slået tilbage af kulden.

6 kommentarer:

 1. Det må være kattens natur, for min gør det samme, vil ud og så ikke ud. Can you blame them. Så længe lyset er om det er, indrømmer jeg at jeg syns der er pænt...uden for hulen.

  SvarSlet
 2. > Prophecy

  Nej, det kan man ikke bebrejde dem :-). Jeg læste engang at islændingene har noget de kalder "vinduesvejr", som er vejr der er smukt at kigge på gennem vinduerne, men alt for barskt at være ude i - sådan er vejret for både katten og mig for tiden :-). Vinduesvejr!

  (Jeg har dog skovlet sne, siden potesporene i morges ..)

  :-)

  SvarSlet
 3. Har det som katten. Men den kunne om ikke andet vælge..jeg SKULLE ud i morgenkulden på arbejde.

  SvarSlet
 4. > Solrun Koivuneva

  Det er surt, ikke at kunne vælge at blive inde i varmen :-). Øv. Jeg håber du har ferie snart? (Her er det sidste skoledag i morgen).

  SvarSlet
 5. Lis Sørensen og frostvejr, passer fint :-)

  SvarSlet
 6. > Donald

  Gør det - er det musikkenderen der taler her, haha? Jeg holder meget at Lis Sørensens musik - fordi hun synger med inderlighed om at tage imod livet med kærlighed (og ikke frygt). Noget jeg selv har svært ved, og som konstant fryser til i mit sind.

  SvarSlet