onsdag den 17. november 2010

Julens lys

Sagt hen over havregrøden:

- Jeg kan se du har købt julelys. De er fine. .. Tror du der står 4 bag ved det blå mærke?
- Ja, det tror jeg.
- Men du kan jo ikke vide det.
- Nej, det kan jeg ikke. Men jeg tror det.
.
.
.
- Skal du ikke pakke det ud, så du kan se om der står 4?
- Nej, det behøver jeg ikke.

14 kommentarer:

 1. =-X  Ja jeg siger heller ikke noget. Men måske står der 5? ;)

  SvarSlet
 2. Haha. Der står 4. Jeg føler mig ganske sikker :-D .

  SvarSlet
 3. Haha, dejlig lille historie, Janne :)

  SvarSlet
 4. Spændingen vokser for hver dag du nærmer dig det blå bånd ;)

  Mangler endnu at købe adventslys, måske når jeg det inden den 24. december

  SvarSlet
 5. Hehe... 8-)  Ku jo være en fejlproduktion, så båndet er sat ovenpå det manglende firtal. Eller det blivende femtal. Eller noget :O) Er du ikke bare lidt nysgerrig?!! :)

  SvarSlet
 6. Ha. Vi når nok det hele, der er ingen grund til stress. Jeg tænkte at med sådan et lys kunne jeg komme nemt om ved det med at lave adventskrans ..


  :)

  SvarSlet
 7. Altså, jeg er snart ved at blive nysgerrig med alle jeres gode forslag, haha .. hvis der ikke står 4, tror jeg slet ikke der står noget, og dét ville være en overraskelse ;) .

  SvarSlet
 8. hahaa..har du tjekket det nu ? 

  SvarSlet
 9. Nope! Man er vel stærk i troen ;) .

  SvarSlet
 10. Griner  :) ...der er virkelig meget at filosofere over her i livet, hvis man har blik for det. Det er der da vist et par stykker der har hjemme hos jer ;) Skøn lille historie!

  SvarSlet
 11. Ja, man bliver i den grad holdt til ilden i vores lille firmandsflok - her er der ikke meget der bliver overladt til tilfældighederne :) . Nogle gange må jeg indrømme at det er lige før låget letter på mig, fx når jeg ikke kan få lov at nyde min aftensmad fordi der skal diskuteres hvad det betyder at centrifugalkraften ikke er en virkelig kraft i modsætning til centripitalkraften eller om det kan være moralsk i orden at lyve eller .. og jeg siger ikke et ord om æblet og stammen :-D .

  SvarSlet
 12. For mig er det specielle ved denneher strøm af text og kommentarer, at jeg kan se at jeg ikke er den eneste, der skal se tingene før jeg tror på dem!

  SvarSlet
 13. Nej, du er ikke den eneste - jeg griner :-D . Det er da også en god strategi i de fleste tilfælde for at komme til at føle sig på sikker grund, den duer bare ikke når det gælder det lys jeg forbinder julen med ;) .

  SvarSlet