fredag den 19. november 2010

Jeg kan en sang ..

.. jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang ..

.. Gider du klappe i? Jeg kan ikke koncentrere mig ..

.. der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg ..

.. Hold så kæft! Kan du ikke se der er noget jeg gerne vil? Det er fand'me ikke til at få det gjort når du hele tiden galper sådan op ..

.. kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan ..

.. (Holder sig for ørerne) Lalalalalalala ..

.. en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid ..

.. Okay. Så skruer jeg bare op for radioen. Eller trækker dynen op over ørerne ..

.. jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang der kan drive dig til vanvid jeg kan en sang ..

.. Jeg giver op. Hvad vil du egentlig sige? Er der noget jeg skal vide? .. Aha, så jeg er et fjols der snakker som jeg har forstand til? .. Nåså, du mener at jeg skulle til at tage mig sammen og blive som alle andre normale mennesker? .. Hva' siger du? Skal jeg ikke tro jeg er noget? Nu bliver jeg meget ked af det. Og frygteligt modløs. Er du bange? Jamen, det er jeg også, men jeg må gøre som jeg føler er rigtigt for mig uanset hvor højt du råber op. Spørger du hvad der skal blive af dig hvis jeg ikke føjer mig efter dig? Øh, du kan måske slappe lidt af og nyde livet. Og hjælpe mig når jeg har brug for at kunne insistere og sætte min vilje bag, for det er du i hvert fald ekspert i. Du skal bare huske at det er mig der bestemmer. I sidste ende, i hvert fald. Kan vi blive enige om det?

..(Vanvidssangen, som jeg her har været så fræk at bruge som billede på en indre stemme, er vist nok Humleriddernes opfindelse, har jeg fundet ud af efter lidt googlen).