mandag den 22. november 2010

Huskenote


Jeg vil ikke noget særligt, bare gemme et billede af den fine julerose jeg fik i lørdags, så jeg ikke igen glemmer hvad der er vigtigt for mig, hvad der giver mig luft under vingerne, og hvad der kan få mig til at føle at jeg lever.

10 kommentarer:

 1. Det er ganske særligt at huske ikke at glemme sig selv, og så med en særlig julerose. Det gør indtryk og du mindede lige mig om det osse. :)   

  SvarSlet
 2. Glad for at jeg mindede dig om :)  - så var det måske ikke så irrelevant at skrive en note til mig selv her alligevel.


  (Og du fik mig ellers lige på arbejde med ensomhed kontra alenehed -det er godt at blive snurret lidt rundt. Tak fordi du delte din meget personlige beretning, iøvrigt  :) ).

  SvarSlet
 3. Så smuk. Og god ide at forevige de gode minder

  SvarSlet
 4. Ja, den er så fin. Og når jeg engang sidder og roder i mit blogarkiv (hvis jeg gør det engang), vil jeg huske noget helt bestemt som jeg har fået den i anledning af, og som jeg håber jeg kan holde fast ved.

  SvarSlet
 5. Uhm, det er en af de smukkeste blosmter, der findes  - den kan få hverdagen til at løfte sig   :)

  SvarSlet
 6. Ja, den er så sart og fin at se på, og jeg må gøre mine fingre grønne når de nu ikke plejer at være det, så jeg kan passe godt på den :)  .

  SvarSlet
 7. Smuk blomst. Kender du Legenden om juleroserne?

  SvarSlet
 8. Nej, det gjorde jeg ikke, men det gør jeg nu, og jeg har bestilt den bog af Selma Lagerlöf hvor den indgår, på biblioteket lige nu, for den vil jeg rigtig gerne læse. Tak, Marianne.

  SvarSlet
 9. Webloggen er et ganske udmærket sted at dele sine store eller smukke oplevelser, det bliver de bare bedre af. Måske også fordi man kan sætte det på baggrund af de kolde vintre og en mørk tid, hvor der ikke var blomster nok til at man følte at man levede (ja undskyld hvis jeg leger lidt med ordene) :)

  SvarSlet
 10. Hvis der er noget sted det er i orden at lege med ordene, så må det være her :-D . Og det har været en lang, kold, mørk vinter her hos mig, kan jeg godt sige. Håber det lysner og varmer lidt nu, paradoksalt nok. (Det lyder næsten som om du også kunne have glæde af at læse "Legenden og juleroserne" som Marianne nævner nedenfor ..)

  SvarSlet