mandag den 8. november 2010

Et sjældent øjeblik

Mit skrivebord er ryddet. Jeg har smidt ud, lagt væk og lagt på plads. Nu er der kun det mest essentielle tilbage: Computer, notesbøger og næring. Jeg må se hvor langt det kan tage mig.

16 kommentarer:

 1. Det kan tage dig langt og længere end langt. Det er jeg sikker på. :)

  SvarSlet
 2. Fordybelse! Og rigtig god rejse! :)

  SvarSlet
 3. Er det ikke en dejlig følelse, Janne? jeg har selv været gennem samme proces i weekenden :) Så er der plads til masser af nye rejser og sysler ...

  SvarSlet
 4. Super flot ryddet skrivebord. Næste projekt vindueskarmen ;)

  SvarSlet
 5. Jep! Og jeg håber bare jeg har det rigtige med i kufferten.

  SvarSlet
 6. Tak, Miri. Så tror jeg på det :-D .

  SvarSlet
 7. Jo, men også lidt skræmmende. Jeg er faktisk ordensmenneske, men mit skrivebord .. ak og ve. Måske afspejler det mit indre rod eller noget, Nu hvor det er ryddet, bliver jeg lidt bange for al den plads jeg skal fylde ud med vilje.

  SvarSlet
 8. Hahaha. Og nånå. Den vindueskarm er da ikke rodet, den er bare fyldt op med fuldstændig uundværlige sager der står pænt på hver sin plads. Hvem kan ikke pludselig få brug for at lidt laklim eller nogle gamle noter om handicapidræt?

  (Og tak, Laila, fordi du kom forbi. Det er enormt hyggeligt at tænke på :) ).

  SvarSlet
 9. Et rodet skrivebord viser et kreativt menneske... Jeg har totalt rod på mit skrivebord, så rydder jeg pænt op engang imellem.. Dog går der ikke lang tid før det roder igen... Det skal rode på et skrivebord... :)

  SvarSlet
 10. Så må jeg være meget kreativ - jeg tør ikke engang tage et billede nu 5½ time senere :-D .


  (Helle, det er også rigtig hyggeligt at du kom forbi, det gør mig glad :) ).

  SvarSlet
 11. Jeg tror du er  meget kreativ... man kan jo ikke hente inspiration på et clean skrivebord, vel...?... :-D .. Ja, lige lidt hyggeligt at kigge forbi..

  SvarSlet
 12. Nej, det kan man ikke :) . Tak, Helle.

  SvarSlet
 13. Pænt ryddeligt Janne, det er altså dejligt at få ryddet ud i det der bare fylder uden at bidrage med noget, så kan der blive plads til noget mere brugbart.
  God aften.

  SvarSlet
 14. Jo, det gør godt at rydde op, og mange ting er vitterligt rod der forstyrrer, men jeg tror faktisk at en del af rodet ikke er rod, men bare min intuitive måde at arbejde på der kommer til udtryk. Men altså, det er godt at komme i bund bare en gang imellem, og så handler det jo også om fokus, og om at styre sine intuitive indfald i en bestemt retning så de også munder ud i et resultat, tænker jeg. Det trænger jeg lidt til.
  også god aften til dig :) .

  SvarSlet
 15. Det siges jo, at man gør plads til nyt, når man rydder op. Feng Shui på skrivebordet er nok heller ikke så tosset! :)

  God aften til dig.

  SvarSlet
 16. 'Plads til noget nyt' - det er lige det.

  Også god aften til dig :) .

  SvarSlet