torsdag den 25. november 2010

Blogtilstandsrapport


Jeg er slået ind på en langsommere sti for en periode og lader toget suse forbi, for jeg må fordybe mig og passe på at jeg ikke bliver slynget ud i galaksen og mister kontakten med hvad jeg egentlig kredser om. Alt er godt, min energi går bare indad lige nu.

18 kommentarer:

 1. Hold dig i orkanens øje og ha en dejlig dag! :)

  SvarSlet
 2. Tak, Megan, og i rigtig meget lige måde :) .

  SvarSlet
 3. Hvor godt beskrevet. Det kunne være mig. God rejse indad

  SvarSlet
 4. Så omfavn du den indad gående energi og vi "ses" når den vender :)

  SvarSlet
 5. Tak, Prophecy - og jeg kan godt forestille mig at det også kunne være dig. Nogle gange må man bare slukke for flere input eller mere stimulation.

  SvarSlet
 6. Tak, Miri. Det gør jeg så, omfavner - og ja, vi ses, jeg er ikke væk selvom jeg ikke siger så meget, det skal man aldrig tro :-D .

  SvarSlet
 7. Godt du passer på dig selv - vi ses, når du er klar igen :)

  SvarSlet
 8. Ha det nu godt i langsommeligheden :)  

  SvarSlet
 9. Ja, vi gør, Madame. Tak :) .

  SvarSlet
 10. Jowtak, Lotte. Al den sne sænker tempoet, det er meget heldigt :) . (Og i lige måde, måske?).

  SvarSlet
 11. Også alt vel her :)

  SvarSlet
 12. Det er godt, Donald, så er jeg rolig (jeg griner).


  ;)

  SvarSlet
 13. En super pointe - at man ikke er væk, selvom man ikke siger så meget! ;O)

  SvarSlet
 14. Åh ja. Nogle gange tror jeg vi går hen og bliver lidt afhængige af hinanden på den måde at vi tror det vi skriver, gør osv. ikke er noget værd (eller ligefrem dårligt) hvis ikke andre reagerer synligt på det, og så er vi spundet ind i alle de anstrengende "spilforgreninger" det har. Vi forventer meget af hinanden, på en måde, og jeg kan selv mærke at jeg er med i spillet, ellers ville jeg vel ikke føle at jeg - for at passe på andres følelser - burde sige når jeg trækker mig lidt tilbage. Bare for nu at forfølge tanken - den er overhovedet ikke møntet på nogen ud over mig selv.


  ;)

  SvarSlet
 15. Sådan kan man sagtens have det. Jeg har selv i perioder været helt væk fra bloggen, eller det vil sige slet ikke skrevet, og det SKAL der være plads til.

  I mens du går ad den langsomme sti, venter vi :)

  SvarSlet
 16. Tak, Solrun, jeg er nu ikke helt væk, men bare ikke så synligt aktiv, og det er måske i virkeligheden bare mere min stil. Jeg blev i hvert fald lige snurret rundt engang af alt det jeg selv havde involveret mig i, og det går jo ikke :) .

  SvarSlet
 17. Hvor er det godt sagt!

  SvarSlet