onsdag den 25. august 2010

Se hvad katten har slæbt ind!Sådan fandt jeg dem, sneglen og katten. Sneglen løber for livet mens katten dovent glor på skiftevis den og fotografen. Jeg forestiller mig den venter på det obligatoriske 'Ka' du kom' ned!' fra sidstnævnte.

Jeg gennede katten ned og bar sneglen forsigtigt tilbage i haven.

8 kommentarer:

 1. Godt fanget -øjeblikket :)
  Ha en god dag

  SvarSlet
 2. @Solrun
  *
  Dobbelt tak - og i lige måde. Om 2 minutter sidder jeg på cyklen og bliver rusket. Håber du også skal noget godt i dag.

  SvarSlet
 3. Dér måtte jeg grine. Stakkels snegl - tænk at skulle tonse af sted for sit liv med sådan en skygge truende over sig... Man genkender følelsen :-)

  SvarSlet
 4. @Anne
  *
  Ja, lige netop, det med at have sådan en skygge over sig, det ved jeg også godt hvordan er ;-). Jeg kunne næsten høre hvor forpustet den stakkels lille snegl var, den høvlede af sted, og jeg fumlede selv stakåndet rundt med kameraet for at nå at knipse inden den nåede kanten og katten med garanti som et lyn ville slå en klo direkte i den. Det var sådan en ulige kamp.

  SvarSlet
 5. @Miri
  *
  Tak, Miri ;-) - håber motivet kompenserer for den dårlige tekniske kvalitet ;-).

  SvarSlet
 6. Hihi, det billede kunne været taget her, Janne :-) Og jeg siger ikke, hvad der ligger her ved siden af mig på bordet, men det er hverken en snegl eller en flåt :)

  SvarSlet
 7. @Madame
  *
  Fnis :-D. Ja, jeg har set rigtig mange dejlige billeder hos dig af det der hverken er snegle eller flåter ;-). Mellem os sagt, her hvor der ikke er andre der kan høre hvad vi siger, haha, så er jeg heller ikke helt konsekvent, for det er simpelthen så hyggeligt. Jeg er mest skrap når der er dug på bordet (og det er ikke så tit).

  Hav en rigtig god dag, Madame.

  SvarSlet