25. august 2010

Se hvad katten har slæbt ind!Sådan fandt jeg dem, sneglen og katten. Sneglen løber for livet mens katten dovent glor på skiftevis den og fotografen. Jeg forestiller mig den venter på det obligatoriske 'Ka' du kom' ned!' fra sidstnævnte.

Jeg gennede katten ned og bar sneglen forsigtigt tilbage i haven.

8 kommentarer:

Solrun Koivuneva sagde ...

Godt fanget -øjeblikket :)
Ha en god dag

Janne Møller Olsen sagde ...

@Solrun
*
Dobbelt tak - og i lige måde. Om 2 minutter sidder jeg på cyklen og bliver rusket. Håber du også skal noget godt i dag.

Anne Thompson sagde ...

Dér måtte jeg grine. Stakkels snegl - tænk at skulle tonse af sted for sit liv med sådan en skygge truende over sig... Man genkender følelsen :-)

Losarinas mor sagde ...

Skønt billede :-)

Janne Møller Olsen sagde ...

@Anne
*
Ja, lige netop, det med at have sådan en skygge over sig, det ved jeg også godt hvordan er ;-). Jeg kunne næsten høre hvor forpustet den stakkels lille snegl var, den høvlede af sted, og jeg fumlede selv stakåndet rundt med kameraet for at nå at knipse inden den nåede kanten og katten med garanti som et lyn ville slå en klo direkte i den. Det var sådan en ulige kamp.

Janne Møller Olsen sagde ...

@Miri
*
Tak, Miri ;-) - håber motivet kompenserer for den dårlige tekniske kvalitet ;-).

Madame sagde ...

Hihi, det billede kunne været taget her, Janne :-) Og jeg siger ikke, hvad der ligger her ved siden af mig på bordet, men det er hverken en snegl eller en flåt :)

Janne Møller Olsen sagde ...

@Madame
*
Fnis :-D. Ja, jeg har set rigtig mange dejlige billeder hos dig af det der hverken er snegle eller flåter ;-). Mellem os sagt, her hvor der ikke er andre der kan høre hvad vi siger, haha, så er jeg heller ikke helt konsekvent, for det er simpelthen så hyggeligt. Jeg er mest skrap når der er dug på bordet (og det er ikke så tit).

Hav en rigtig god dag, Madame.

Send en kommentar