torsdag den 5. august 2010

Kort rapport

I går lærte jeg blandt andet at zebraen er sort med hvide striber, at bavianers røde numser ikke er spor kønnere tæt på end på afstand, og at en kamel kan drikke saltvand hvis det skal være. Det sidste vil jeg tillade mig at lægge noget helt særligt i, for nogle af mine mest skelsættende drømme har handlet om ørken og kameler, og jeg synes det var en ganske enestående oplevelse at række hånden ud og røre ved de her smukke, mærkelige skabninger og forestille mig at de kan drikke saltvand. Det har jeg godtnok aldrig vidst før.

Jeg er blevet så meget klogere fordi vi var i Knuthenborg Park & Safari i går. Det var en intens og mættet dag som jeg forestiller mig at jeg vil huske længe og forbinde med netop dette års familiesommerferie.

Jeg kan ikke den kunst at fotografere mens jeg oplever, men prøv at klikke her og se nogle levende billeder af blandt andet kameler i Knuthenborg Park & Safari. Er de ikke fantastiske?

I dag er jeg noget rusten i mine lemmer af at have siddet i en bil i mange timer, og måske også af at have holdt næsten tre ugers ferie med lediggang og luftmadrasser, men det er vel ikke værre end at jeg kan fikse det hvis jeg tager mig sammen til at rulle yoga-måtten ud. Det er ellers længe siden jeg har gjort det, nogle gange er der bare for meget støj omkring mig og i mig til at praktisere yoga, men nu er jeg klar igen, kan jeg mærke. En af mine faste svømmekammerater har desuden lige sendt mig en mail om at hun er frisk på at svømme igen fra næste uge. Det er jeg også, og dét skal nok virke helbredende, hvis jeg ikke har fået gang i mine trængende led og muskler inden.

2 kommentarer:

 1. Sikke en genial evne at have, at kunne drikke saltvand!
  Motion må der til, ellers bliver vi knagende og stive :-)

  SvarSlet
 2. @Miri
  Ja, sådan nogle kameler er virkelig nogle overlevere, det er så imponerende.
  Nu har jeg bukket begge ender sammen på mig selv, og jeg er taknemmelig for at der hverken var nogen der hørte eller så det. Nøj! Det var på høje tid.

  SvarSlet