mandag den 21. juni 2010

Solskinskopper


Jeg har været på Fyn i weekenden, hos gode venner, faktisk nærmest familie, og de har en butik, og i den butik kan man købe mange fine, sjove, anderledes, smukke og provokerende ting. Jo, det er rigtigt, der er lidt af hvert at blive fristet af, for butikken er noget nær lige så rummelig som de dejlige mennesker der har den, og stort set alle sider af ens personlighed kan finde noget at begære her, også "kaffesøsteren" og "manden der hader at gå i butikker, men gør det for konens skyld", for man kan rent faktisk også sætte sig lige midt i det hele og nyde en kop rigtig, rigtig god kaffe serveret med varme, og læse avisen samtidig hvis man har lyst til det.

Og Shhh..., jeg fik lige øje på de her kopper, og dem måtte jeg bare eje (og det er ellers godtnok sjældent jeg får det sådan, hvis det ikke lige handler om badedragter eller bøger). Nu kan jeg skænke te eller kaffe i dem når der kommer nogen forbi for at snakke lidt over en enkelt kop, og det sker da heldigvis ikke så sjældent, for det er til gengæld en af de ting i livet jeg er helt sikker på at jeg ikke kunne undvære.

8 kommentarer:

 1. Jeg holder meget af prikker. Og af kaffe. Ville nok også ha købt de kopper :-)

  SvarSlet
 2. @Miri
  Ja, de er så fine - jeg har kaffe i den lyserøde nu (men ikke andre end mig selv at snakke med, suk).

  Hav en rigtig god dag i aften og i morgen, Miri. Håber det bliver godt, det hele.

  SvarSlet
 3. Endnu en svaghed af mine... Kopper og krus - ja, service i det hele taget *S* Jeg havde bestemt også købt de kopper - de er yndige på den rustikke måde ;o)

  SvarSlet
 4. Hvor er de skønne! Og hvor lyder det hyggeligt, at nogen lige kigger ind til en kop kaffe :O)

  SvarSlet
 5. @Rina
  Jeg kunne godt få en alvorlig svaghed for service, men jeg tror jeg har undgået at udvikle den fordi jeg har arvet min mor, min mormor og min farmor (og min mand sin mor), så selvom jeg faktisk er temmelig klodset, går der lige lidt tid endnu inden der ikke er mere arvegods tilbage ;-). Krus kan jeg dog ikke lade være at købe - det hørte heldigvis lige som ikke til i deres tids kollektion.

  ;-)

  ;-)

  SvarSlet
 6. @Lotte
  Det er vist dig der har sat de her kaffekopgriller i hovedet på mig, tror jeg. Og ja, det er rigtig hyggeligt - og så går jeg heller ikke helt i selvsving, det er ellers temmelig let når man er så meget alene som jeg er ;-D.

  SvarSlet
 7. @Rina PS
  O.k. - jeg fik lige doblet smiley'erne op; det er altså ikke en hemmelig kode eller noget, fnis, men de er dig vel undte :-).

  SvarSlet