torsdag den 13. august 2009

Komme fremmede

Min mor varmede pølser på radiatoren til mig og mine grandkusiner, har jeg hørt. Og røg cerutter og drak kaffe til morgenmad, i housecoat og sutter.

Jeg ved ikke hvorfor jeg kommer til at tænke på det nu. Jeg har ellers travlt, for Søren og Helle kommer jo til middag i aften. Det er noget vi har aftalt for lang tid siden, du ved, vi skiftes jo, og jeg skal nå at bage chokoladekage til desserten - heldigvis fik jeg Peter til at lave isen i går, det er han altså bare så god til. Jeg bliver også nødt til at køre i Irma igen, for jeg har fuldstændig glemt at købe servietter. Jeg er ellers godt med, synes jeg. Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få mine hænder pæne igen efter at have skrabet kartofler - en eller anden torsk havde taget det sidste par gummihandsker uden at sige det, og så stod jeg jo dér. Gad vide om man kan bruge citronsaft?

Hun skulle også have skrubbet tagstenene indvendig engang. For at afreagere, sagde min tante. Men det var vist før det med pølserne.

Nej, nu MÅ jeg videre. Kom lige i tanke om at jeg også skal huske at lægge hvidvinen på køl. Og ungerne, altså. Nu ligger deres beskidte tøj og flyder alle vegne igen. Man skulle tro at de ikke vidste vi skulle have fremmede.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar